Complete oplossingen voor productielogistiek en maatwerk machinebouw

Over ons

Van Leeuwen Techniek ontwikkelt en bouwt machines om processen in de voedingsmiddelenindustrie, productie en verpakkingsindustrie te verbeteren. Al meer dan 20 jaar verbeteren wij de productielogistiek bij bedrijven met maatwerk machinebouw. Iedere dag ontwerpen we nieuwe klantgerichte oplossingen met slimme systemen.

We bedienen klanten in binnen- en buitenland met de foodindustrie als specialisme. Onze kenmerkende hoge hygiënestandaard zorgt voor veiligheid en snellere verwerkingstijden. Voor ontwerp, productie, installatie en onderhoud schakelt u Van Leeuwen Techniek in.

Onze werkwijze in 5 stappen

Kwaliteit staat voorop, al tijdens de adviesfase. Om de productielogistiek in uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, inventariseren wij uw wensen. Wat wilt u verbeteren in het productieproces? Waar liggen de kansen?

Uw wensen en onze doordachte oplossingen voor uw productieproces vertalen we in een offerte op maat.

Hierin vindt u precies wat u van ons kunt verwachten, namelijk heldere informatie over de machines én alles wat u moet weten over de installatie.

Tijd voor de ontwerpfase, waarin onze engineers aan de slag gaan. In een 3D-model presenteren we het ontwerp aan u. Samen met de ontwerptekeningen geeft het model u een beeld van het beoogde eindresultaat.

Onze engineers schetsen de mogelijkheden, capaciteit en overige kenmerken in een heldere presentatie. Het ontwerpen is pas afgerond, als u meer dan 100 procent tevreden bent.

Bent u net zo enthousiast over het ontwerp als wij? Dan gaat de realisatie van uw machines van start. Van enkel een eenvoudige transportband tot een compleet proces met wasserij,  stapelaars en inpaksysteem: er is veel mogelijk.

Na uitvoerig testen zijn de machines klaar voor installatie. Als u daarvoor kiest, verzorgt het team van Van Leeuwen Techniek de gehele installatie voor u.

Op deze manier bieden wij complete oplossingen voor uw productieproces in de voedingsmiddelenindustrie, productie en verpakkingsindustrie. Maak kennis met Van Leeuwen Techniek.

Van Leeuwentechniek - Over Ons - Hygiëne en gebruiksgemak

Hygiëne en gebruiksgemak

De engineers van Van Leeuwen Techniek zorgen voor een optimaal verloop van uw interne logistieke proces. De doordachte oplossingen zijn speciaal op de situatie in uw bedrijfspand afgestemd. Onze machines, zoals transportbanen en stapelaars, hebben een lange levensduur.

Omdat wij vooral werken voor de voedingsmiddelenindustrie, voldoen onze machines aan de hoogste hygiënestandaard en dus aan de HACCP-norm. Al onze productoplossingen zijn eenvoudig en snel te reinigen. Dit komt de voedselveiligheid ten goede en bespaart u tijd en geld.

Z

20+

Al vele jaren een begrip

Z

Jaarlijks tevreden klanten

Z

8+

Actief in aantal landen

Geschiedenis

Van Leeuwen Techniek is al meer dan 20 jaar een begrip als machinebouwer en technisch dienstverlener. Oprichter en eigenaar Bertus van Leeuwen is de onderneming in 2000 in Garderen gestart.

Al snel groeide het bedrijf dankzij zijn kennis en expertise op technisch vlak en werden de werkzaamheden eerst verplaatst naar Stroe en later, in 2014, naar Barneveld. Het succesvolle team is vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling van technische oplossingen in de foodsector.

Van Leeuwen Techniek heeft de oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Steeds meer bedrijven binnen en buiten Nederland profiteren van de ervaring van dé complete machinebouwer.

 

Kom jij ons team versterken?

Kijk snel op onze vacaturepagina

Team Van Leeuwen Techniek

Als technisch producent hebben wij alles in eigen huis. Van engineers en werkvoorbereiders tot lassers en monteurs. Door onze producten in eigen beheer te maken, waarborgen wij de kwaliteit.

Van Leeuwen Techniek heeft veel ervaring in het produceren van hoogwaardige producten met hoge hygiënestandaard in combinatie met praktische toepasbaarheid. De ideale combinatie in de foodsector. Maar ook buiten de foodsector wordt onze expertise de laatste jaren steeds meer gevraagd, Van Leeuwen Techniek bedient klanten in een groeiend aantal branches.

Van Leeuwentechniek - Over Ons - Team

 

Benieuwd naar meer klantverhalen van Van Leeuwen Techniek?

 

Meer informatie over de producten van Van Leeuwen Techniek?