Actuele berichten

Berichten rond onze innovatieve oplossingen, hygiëne en duurzaamheid

Van Leeuwen Techniek is vanuit het centraal gelegen Barneveld in binnen- en buitenland actief in productielogistiek, maatwerk machinebouw, leidingwerken en bedrijfsinrichting.

Dit doen we voor gerenommeerde fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie. Lees op deze pagina actuele berichten rond onze innovatieve oplossingen, hygiëne en duurzaamheid. 

Z

20+

Al ruim 20 jaar een begrip

Z

Jaarlijks tevreden klanten

Z

8

Actief in 8 landen

Nieuw in het assortiment:

hygiënisch afsluitbare computerkast

Ons assortiment is uitgebreid met de rvs computerkast. Het hygiënische ontwerp en de solide kwaliteit maken deze kast zeer geschikt voor gebruik in uw productieomgeving.

De kast is voorzien van een uitschuifbare lade en eventueel te leveren met passende lessenaar. Uitvoerbaar met rubberen of FDA-goedgekeurde nylon afdichting. Beschikbare standaardformaten: 800 mm, 900 mm, 1000 mm en 1100 mm.

Daarnaast produceren wij de kast kan ook met de door u gewenste afmetingen.

Hygiënische energiezuil

Dé energiezuil van Van Leeuwen Techniek

De energiezuil van Van Leeuwen Techniek is dé ideale hygiënische behuizingsoplossing voor aansluitingen van elektriciteit, lucht en vloeistoffen.

De zuil is flexibel te monteren boven of vlakbij de werkplek. Geen zwervende contactdozen en overbodig lange snoeren en slangen meer. Wel zo veilig en bedrijfszeker. De zuil is zo ontworpen dat deze uitstekend voldoet aan de hygiëne-eisen van de voedsel- en genotsmiddelenindustrie.

Deze energiezuil is nu vernieuwd. Zo zijn de aansluitklemmen nog eenvoudiger bereikbaar en is de deksel voorzien van een blauwe foodpakking. De bevestiging van de energiezuil is flexibel geworden door het gebruik van een koppeling.

 

Benieuwd naar de producten van Van Leeuwen Techniek?

 

Van deskundig advies tot gebruik van uw eigen duurzame, hygiënische machine.