Klanten aan het woord

Klanten

Van Leeuwen Techniek werkt vanuit Barneveld zowel lokaal als internationaal aan intralogistieke systemen, maatwerk machinebouw, leidingwerken en bedrijfsinrichting.

Dit doen we voor gerenommeerde fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie, met name in poultry, fish en meat. Innovatieve oplossingen, duurzaamheid en hygiëne zijn voor onze klanten én voor ons erg belangrijk.

Z

20+

Al vele jaren een begrip

Z

Jaarlijks tevreden klanten

Z

8+

Actief in aantal landen

2 Sisters Storteboom

Werkt al meer dan 20 jaar samen met Van Leeuwen Techniek

2 Sisters Storteboom  heeft al meer dan 100 jaar ervaring met kipproducten, vers en diepgevroren. Dagelijks zijn er zo’n 2.500 mensen met veel inzet aan het werk in zes Nederlandse en een Poolse vestiging.

Samen met de leveranciers en klanten ontwikkelen ze bij 2 Sisters Storteboom kansrijke ideeën tot succesvolle concepten en speelt het bedrijf snel in op marktontwikkelingen. Met behulp van hoogwaardige productieprocessen, innovatieve productontwikkelingen en logistieke maatservices bouwt 2 Sisters Storteboom aan een toekomstbestendig bedrijf.

Hans van de Brink van 2 Sisters Storteboom werkt al 20 jaar samen met Van Leeuwen Techniek, onder meer voor transportbanen in verschillende soorten en maten voor alle vestigingen van Storteboom. “Zo zijn we onlangs samen naar Polen geweest om de transportlijnen te moderniseren door de kettingen en leidingen aan te passen”, vertelt Van de Brink.

“De werkwijze van Van Leeuwen Techniek is erg plezierig. Met name de communicatie, het actief meedenken en de samenwerking met de monteurs verloopt uitstekend. Van Leeuwen Techniek heeft een vast team en dat komt de kwaliteit ten goede.”

De engineers bezoeken de fabriek om zelf te zien hoe en waar een transportband nodig is en de productiestroom in kaart te brengen.

 

Van Leeuwentechniek - Contact tablet

“Op basis van die informatie en onze wensen gaan ze aan de slag. De tekening ziet er altijd keurig en duidelijk uit. Na akkoord op de offerte beschikken we al vrij snel over een nieuwe transportband. De transportbanen voldoen altijd aan de hygiënevoorschriften, wat erg belangrijk is in onze branche. Van Leeuwen Techniek heeft zelfs een eigen systeem ontwikkeld dat kan worden uitgebreid als dat voor een bepaald productieproces nodig is.”

Van Leewentechniek - Klant - Unikon

“De samenwerking met Van Leeuwen verloopt prima. Zij leveren machines van hoge kwaliteit, die aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen voldoen. Onze klanten zijn net zo tevreden over de producten van Van Leeuwen Techniek als wij.”

Marco van de Brink, Unikon

Unikon

Bestelt bij Van Leeuwen Techniek voor machines van hoge kwaliteit, die aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen voldoen

Unikon produceert wasmachines en drogers voor industriële toepassingen wereldwijd. De wasmachines zijn vooral bestemd voor de vleesverwerking, slagerijen en ook bakkerijen, waar hygiëne van het grootste belang is. Bij een te grote vraag besteedt Unikon delen van de machinebouw uit aan Van Leeuwen Techniek.

IMD

Voor leidingwerk, specialistisch meetwerk en meetputten belt IMD met Van Leeuwen

IMD in Apeldoorn verbetert waterhuishoudingen in opdracht van bedrijven, waterschappen en gemeenten. Het optimaliseren en duurzaam maken van processen is de missie van het ruim 30-koppige team van milieubewuste, gedreven experts.

“Met kennis en metingen helpen we organisaties, zodat zij hun bedrijfsvoering aantoonbaar kunnen verbeteren. Zo worden grondstoffen, energie en water optimaal benut”, vertelt Niels Kok, technisch coördinator bij IMD.

Vooral voor leidingwerk, specialistisch meetwerk en meetputten schakelt IMD Van Leeuwen Techniek in. De samenwerking tussen de twee bedrijven verloopt snel en soepel: IMD levert een ontwerp aan, waarna Van Leeuwen Techniek aan de slag gaat met een bouwtekening en de productie. Na jaren zelf bij Van Leeuwen Techniek gewerkt te hebben, ervaart Niels het proces nu vanaf de andere kant. 

Van Leewentechniek - Klant - IMD Monitoring

“Van Leeuwen Techniek is een flexibele club. Ze zijn erg klantgericht en denken mee om tot de beste oplossingen te komen.”

Niels Kok, IMD

 

Neem contact op met Van Leeuwen Techniek.

 

Benieuwd naar de producten van Van Leeuwen Techniek?