Werken bij Van Leeuwen Techniek is samen geweldige projecten realiseren

Lasser en monteur Erik van de Kamp aan het woord

Waarom Erik van de Kamp al 18 jaar bij Van Leeuwen Techniek werkt? De lasser en monteur kan met gemak een heleboel redenen opnoemen. Het gaat namelijk verder dan alleen het werk; het zijn de sfeer, de vrijheid en de mensen van Van Leeuwen Techniek zo’n fijne werkplek maken. Erik vertelt erover in deze blog.

Ik begon in 2005 in een kleine werkplaats, waar ik Bertus van Leeuwen ondersteunde. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid, maar de kernwaarden en de open en gelijkwaardige sfeer hebben we behouden. Wat me vooral aanspreekt, is de flexibiliteit die Van Leeuwen Techniek biedt. Het is geen standaard 9-tot-5-baan, en dat waardeer ik. Als ik opeens een vrije dag nodig heb, wordt er altijd meegedacht. En als je een goed idee hebt, wordt er naar je geluisterd. Die ruimte voor eigen ideeën en oplossingen maakt het werk zoveel leuker.

Werken bij Van Leeuwen Techniek is samen geweldige projecten realiseren

Innovatieve uitdaging

 

Een van mijn meest gedenkwaardige projecten was het bouwen van een helikoptercabine voor een offshore-trainingsprogramma. We moesten een cabine maken die in een bad kon worden ondergedompeld om noodsituaties te simuleren. We begonnen met een tekening en bouwden de cabine met roestvrij staal en kunststofroosters om er water in en uit te laten. Het was een geweldige uitdaging!

Band

 

Het draait bij ons niet alleen om werk, maar ook om gezelligheid. We hebben een hecht team en in de pauzes is het altijd leuk. We praten over van alles, en er wordt veel gelachen. Het is niet zomaar een baan; je bouwt echt een band op met je collega’s. Onze teamuitjes zijn top en op vrijdagmiddag is er tijd voor een biertje om de week af te sluiten. Het zijn ook deze momenten die het werken bij Van Leeuwen Techniek zo speciaal maken.

Eigen initiatief

 

Bij Van Leeuwen Techniek ben je geen radertje in een grote machine, maar een belangrijk onderdeel van een team dat samen geweldige projecten realiseert. Er is weinig hiërarchie, wat betekent dat je makkelijk kunt communiceren en dat je ideeën altijd worden gehoord. Dat maakt dat ik hier al 18 jaar met plezier werk, en ik kijk uit naar de komende jaren vol nieuwe projecten en, natuurlijk, gezelligheid.

Werken bij Van Leeuwen Techniek is samen geweldige projecten realiseren

 

Meer informatie over het bedrijf Van Leeuwen Techniek?

 

Kom jij het team van Van Leeuwen Techniek versterken?