Werken bij Van Leeuwen Techniek is flexibiliteit van 2 kanten

Engineer werkvoorbereider Johan Kraai aan het woord

Als engineer werkvoorbereider vertelt Johan Kraai graag over zijn baan bij Van Leeuwen Techniek, engineer van machines voor processen in de voedingsmiddelenindustrie én het leukste technische bedrijf van Barneveld en omstreken. Maar wát maakt werken bij Van Leeuwen Techniek nou zo uniek? Lees Johans blog over denken in oplossingen, eigen initiatief en het ontbreken van een strakke hiërarchie. 

Er is veel veranderd in mijn werk bij Van Leeuwen Techniek sinds ik startte in 2017. Mijn takenpakket is uitgebreid met ondersteunende taken op verschillende vlakken. Zo ben ik actief op het gebied van marketing, de website en andere bedrijfsuitingen. En samen met Bertus van Leeuwen bezoek ik netwerkbijeenkomsten en richt ik me op de verkoop en het onderzoeken en aanboren van nieuwe markten en branches. Zo zijn we niet meer enkel actief in de foodsector, maar is ons klantenbestand uitgebreid naar meerdere andere branches. Denken in oplossingen en openstaan voor vernieuwing zit in ons DNA en dat komt goed van pas bij de huidige uitbreidingen!  

Van Leeuwentechniek - Home 1 mobiel

Doen wat je leuk vindt

 

Bij ons is veel mogelijk. We vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen, waardoor iedereen de kans heeft om z’n kwaliteiten maximaal te benutten en te doen wat hij of zij leuk vindt. De verschuiving binnen mijn eigen functie is daar een mooi voorbeeld van.

Werksfeer

 

Die flexibiliteit heeft twee kanten: zowel werknemers als werkgever zijn bereid om die stap extra te zetten. Dat heeft bijvoorbeeld als bijkomend voordeel dat onverwachts een vrije dag opnemen bijna nooit een probleem is. Of als je voor je vakantie gebonden bent aan bepaalde weken, dan lossen we dat intern ook wel op. Je kunt je vast voorstellen dat deze houding de werksfeer ten goede komt. Open, laagdrempelig en gelijkwaardig. Onze manier van werken onderstreept maar weer het gebrek aan hiërarchie bij Van Leeuwen Techniek. Beursbezoeken doen we bijvoorbeeld met z’n allen. Zo bezoeken we de Utrechtse Jaarbeurs voor de nieuwste ontwikkelingen. De kennis zetten we in om onze investeringsplannen vorm te geven.

Feestje bij Van Leeuwen Techniek

 

Keer op keer een feestje zijn onze bedrijfsuitjes. Fietstochten, barbecues in de zomer én in de winter, het zijn memorabele momenten. Ook de pauzes op onze werkdagen hebben een sociaal karakter: de smartphones worden massaal in de broekzak gelaten. En hoe we de week afsluiten? Met een biertje!

Van Leeuwentechniek - Over Ons - Team

 

Meer informatie over het bedrijf Van Leeuwen Techniek?

 

Kom jij het team van Van Leeuwen Techniek versterken?